StoryEditorOCM
DubrovnikNOVE PRILIKE

Dosta ti je dosade na poslu? Pronađi novi i bolji posao!

Piše PROMO
15. svibnja 2024. - 11:00

Tražiš sezonski posao na moru? Konzum plus te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Sezona – Prodavač blagajnik (m/ž). Opis posla uključuje izlaganje robe te brigu o rokovima, pružanje izvrsne usluge kupcima te održavanje kvalitete i svježine proizvoda. Zauzvrat ti nude stimulaciju za rad u sezoni i produktivnost, osiguran smještaj, mogućnost stalnog zaposlenja, božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu i mnoge druge pogodnosti. Javi im se najkasnije do 23. svibnja.

Komunikativna si i prodajno orijentirana osoba koja voli rad u dinamičnom okruženju?

Voliš učenje i nove izazove? Zadovoljstvo klijenata ti je ključno? Ako je tvoj odgovor na ova pitanja DA, pridruži se timu Raiffeisenbank Austria! Zapošljavaju Bankara u poslovnici (m/ž). Očekuju te stručne edukacije vezane uz područje rada, mogućnost daljnjeg profesionalnog i osobnog razvoja, plaćeni sistematski pregled, naknadu za prehranu, božićnicu, uskrsnicu, dar za djecu… i čitav niz drugih pogodnosti! Prijave primaju do 23. svibnja.

Zanima te područje ljudskih potencijala u najvećoj hrvatskoj hotelskoj kompaniji? Želiš sudjelovati u procesima zapošljavanja i razvoja ljudskih potencijala? Ako su tvoji odgovori na ova pitanja potvrdni, nudi ti se izvrsna prilika! Valamarov Sektor ljudskih potencijala traži novog člana tima: Stručni suradnik ljudskih potencijala (m/ž). Očekuju te strukturiran onboarding proces, kontinuirane edukacije te čitav niz pogodnosti. Javi im se do 23. svibnja.

 

NKD moda, jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i u Hrvatskoj, zapošljava Prodavače (m/ž) u više hrvatskih gradova. Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva, a opis posla podrazumijeva aktivnu prodaju, komunikaciju s kupcima, rad na blagajni, označavanje i slaganje robe te održavanje urednosti u prodavaonici. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 23. svibnja.

 

S više od 15 godina iskustva u ugostiteljstvu, Nautika d.o.o. je jedna od vodećih ugostiteljskih tvrtki u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju više od 350 djelatnika, međutim tu ne namjeravaju stati. U potrazi su za osobom koja će im se pridružiti u ulozi Kuhara (m/ž) i pritom nude stimulativna primanja, osiguran smještaj i topli obrok, profesionalni razvoj i usavršavanje uz stručne edukacije te rad u dinamičnom, ugodnom i poticajnom okruženju. Prijave primaju do 9. lipnja.

11. lipanj 2024 00:27