StoryEditorOCM
DubrovnikPRIOPĆENJE

Dubrovački HDZ: Metodama ‘po babi i stričevima‘ MOST brani nelegalno iznajmljivanje i gradnju vezova u Rijeci dubrovačkoj

Piše dv
29. studenog 2023. - 09:11

"Pokušavajući sakriti istinu član MOST-a Ivica Ban prozvao je gradsku organizaciju HDZ-a za "udbaške metode". Naime, ovim ispada kako je HDZ zapravo izgradio nelegalne vezove gospođi Knežević i nagovorio je da iste nelegalno iznajmljuje niz godina, a sad je za isto proziva. To bi mogli smatrati udbaškim metodama međutim, istina je potpuno drugačija.

Gospođa Knežević posljednjih deset godina nelegalno koristi javno dobro svih građana i pritom isto iznajmljuje i na tome ostvaruje financijsku korist. S obzirom na to kako se gospodin Ban godinama zalagao za pravičnost u svemu postavljamo pitanje njemu kao i ostalim članovima gradske organizacije MOST-a je li njihova šutnja i ignoriranje ovog saznanja zapravo potvrda kako oni koji su članovi MOST-a mogu sve ono što drugi ne mogu ili ne smiju.

Gospodo draga, ogradite se od onih koji svojim postupcima štete već desetljeće javnom dobru, valjda imate hrabrosti za tako nešto", stoji u priopćenju gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik.

04. svibanj 2024 21:24