StoryEditorOCM
DubrovnikFRA MIHOVIL ŽULJEVIĆ MIKAS

Gruški župnik ogradio se od pisma koji optužuje ‘TUP-ovce‘ za ‘teror‘ glasnom glazbom: Podrška za mlade i ‘mlade‘ i buku iz TUP-a, veća buka dolazi od prometa s obale nego iz TUP-a!

Piše Dv
5. siječnja 2022. - 13:14

Nakon što je grupa stanara koji žive oko TUP-a uputila otvoreno pismo u kojemu se bune da zbog 'privatnog biznisa' ne mogu spavati od buke, navodeći kako su toga svjesni i svećenici, a ciljajući pritom na redovnike iz obližnje Crkve sv. Križa, komentarom na Facebook-objavi Dubrovačkog vjesnika reagirao je župnik Župe sv. Križa u Gružu, fra Mihovil Žuljević Mikas.

- Kao svećenik koji tu živi želim se ograditi od ovog pisma i žao mi je što nas netko bez pitanja spominje i poziva se na nas više puta bez da smo ikad išta spomenuli u vezi ikakve buke i smetnji. Veća buka dolazi od prometa s obale nego iz TUP-a. Neka se konačno nešto događa, pa neka bude i glasnija glazba ako je to cijena odvijanja kakvog takvog društvenog života u Gružu. Podrška za mlade i 'mlade' i buku iz TUP-a od župnika iz Gruža!!! - napisao je gruški župnik te svojim komentarom naišao na veliko odobravanje.

image
Komentar Mihovila Žuljevića Mikasa
Screenshot/facebook
29. svibanj 2024 00:14