StoryEditorOCM
DubrovnikBRAVO!

Interventni policajac PU dubrovačko-neretvanske Petar Volarević opet među najboljima!

Piše Dv
4. ožujka 2024. - 14:03

Na ovogodišnjoj, devetoj po redu, utrci Holjevka policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Petar Volarević osvojio je osmo mjesto u ukupnom poretku natjecatelja kojih je ove godine bilo 841, dok je u kategoriji natjecatelja pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova osvojio visoko drugo mjesto.

U organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza i Atletskog kluba Sljeme utrka Holjevka započela je jučerašnjim starom u 11 sati na Mostu Slobode, a cilj je bio na jezeru Bundek.

Trkači su u izboru imali Malu Holjevku u dužini od 5 kilometara i Veliku Holjevku u dužini od 10 kilometara. Utrka Holjevka je nastala 2015. godine kao ideja da se na zagrebačkim ulicama napravi utrka koja bi trkače uvela u trkačku sezonu i zagrijala ih za nastupe na dužim utrkama u proljeće.

Petru Volareviću je ovo treće po redu natjecanje na Holjevci, na kojima je do sada osvojio prvo i peto mjesto.

Podsjetimo i da Petar Volarević već godina sudjeluje na izuzetno zahtjevnim međunarodnim natjecanjima za najspremnijeg policajca, na kojima redovno osvaja medalje za jedno od prva tri mjesta.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska čestita svim sudionicima ovog natjecanja, a posebne čestitke idu Petru Volareviću, policijskom službeniku IJP Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, koji već godinama svojim izvrsnim sportskim uspjesima na najbolji način promovira Policijsku upravu dubrovačko-neretvanske i time sve svoje rukovoditelje i kolege čini ponosnim!

27. travanj 2024 15:41