StoryEditorOCM
DubrovnikPOPUNJAVANJE MJESTA

Kazalište i Sveučilište traže novog glasnogovornika, a i u Festivalskoj palači bi mogli tražiti pojačanje...

Piše SR
25. rujna 2023. - 21:21

U javnim ustanovama u Dubrovniku se u posljednje vrijeme događaju promjene na glasnogovorničkim i pozicijama unutar odjela odnosa s javnošću. Trenutačno su otvorena dva javna natječaja, a uskoro će ih biti još.

Kazalište Marina Držića raspisalo je javni natječaj za mjesto voditelja odnosa s javnošću i prodaje, na neodređeno vrijeme. Rok za prijavu je 26. rujna, a uvjeti su završen fakultet s područja ekonomskog ili društvenog smjera, znanje jednog stranog jezika i tri godine radnog iskustva.

Dosadašnji voditelj odnosa s javnošću i prodaje, Žarko Dragojević odlazi iz KMD-a, potvrdio je ravnatelj Paolo Tišljarić. Dragojević kaže kako ide u samostalne vode, namjerava otvoriti obrt i baviti se glazbom.

U Dubrovačkim ljetnim igrama se uskoro može očekivati raspisivanje natječaja za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u odjelu za marketing i odnose s javnošću kojega trenutačno vodi Katija Krečak Jarović.

Početkom rujna, Andrea Oberan najavila je da napušta mjesto voditeljice marketinga i odnosa s javnošću u Dubrovačkim knjižnicama, a njezino mjesto u međuvremenu je preuzela zaposlenica DKD-a Ivona Macan Butrica.

Jedan od još uvijek otvorenih javnih natječaja objavilo je Sveučilište u Dubrovniku. Nakon odlaska Mislava Ćimića s glasnogovorničkog na mjesto novinara u HRT centru Dubrovnik, Sveučilište traži stručnog suradnika u uredu za odnose javnošću.

Među uvjetima su završen dodiplomski ili diplomski sveučilišni studij odnosa s javnostima ili medija i tri godine radnog iskustva. Ovaj je natječaj objavljen 20. rujna u Narodnim novinama, a rok prijave je osam dana od objave.

04. svibanj 2024 06:05