StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021.|

MATO FRANKOVIĆ Moja pobjeda u prvom krugu je velika, Vićan i ja ćemo se pošteno natjecati, a Ivica Roko je totalno iznenađenje!

Piše DV
16. svibnja 2021. - 23:00

-Želim se zahvaliti svima koji su u velikom broju izašli na izbore, posebno svima koji su mi dali povjerenje. Čekamo završne rezultate DIP-a, nesporno je da je moja pobjeda u prvom krugu velika, zahvaljujem se sugrađanima, radimo i radit ćemo predano i iduće četiri godine - izjavio je kandidat HDZ-a Mato Franković nakon rezultata DIP-a u 22:45.

-Cijelu kampanju sam govorio da će brojni kandidati imati sličan broj glasova, gotovo svaki od njih je mogao u drugi krug, ali najveće iznenađenje za nas je Ivica Roko za Gradsko vijeće koji ima dva vijećnika, HNS je potpuno razočarao s jednim vijećnikom. Ali ipak čekamo točne rezultate, ne znamo kako će izgledati gradsko vijeće.

-Borba Vićana i mene u drugom krugu bit će poštena, bez podmetanja, to od njega ne bih ni očekivao. Neću se natjecati za treći mandat. - zaključio je Franković.

-To što Vlahušić nije u drugom krugu to je jasna poruka javnosti, građana. Činjenica da možda imaju jedan ili nijedan mandat sve govori. Naši sugrađani itekako gledaju, prate i pamte."

19. travanj 2024 16:04