StoryEditorOCM
DubrovnikCIRU, ESD i UNIDU

Međunarodna znanstvena konferencija OFEL u Dubrovniku okuplja stotinjak svjetskih i regionalnih stručnjaka iz područja ekonomije, menadžmenta i poduzetništva

Piše Dv
27. ožujka 2023. - 15:44

Jedanaestu godinu zaredom konferencija OFEL postaje središte znanstvene misli iz područja ekonomije, menadžmenta i poduzetništva. Ovogodišnje izdanje međunarodne znanstvene konferencije okupit će stotinjak istaknutih znanstvenika i stručnjaka iz regije i svijeta. OFEL 2023 održava se u Dubrovniku 31. ožujka i 1. travnja na temu "The Dark Side of Management and Governance: Power, ideology, tensions, and destructive traits", s fokusom na položaj i ulogu upravljačkih struktura u organizacijama 21. stoljeća iz perspektive ideologije i moći. Domaćini konferencije su CIRU – Centar za istraživanje i razvoj upravljanja, ESD - Economic and Social Development i Sveučilište u Dubrovniku.

image

OEFL Konferencija

Ključni govornici ovogodišnje konferencije su: profesor Viktor Dörfler s University of Strathclyde iz Velike Britanije koji će govoriti o izazovima koje donosi umjetna inteligencija vrhovnom menadžmentu i profesor Yariv Itzkovich, s Kinneret Academic College iz Izraela, koji će izložiti uzroke i posljedice devijantnih međuljudskih ponašanja u suvremenim organizacijama. Svoja izlaganja će imati i profesor Nebojša Stojčić, prorektor Sveučilišta u Dubrovniku, profesori Darko Tipurić, pročelnik Katedre za organizaciju i menadžment zagrebačkoga Ekonomskog fakulteta i dr.sc. Matija Marić, predsjednik organizacijskog odbora OFEL konferencije.

Program konferencije sastoji se od također i od niza paralelnih sesija na kojima će biti predstavljeni pomno odabrani znanstveni radovi koji zadovoljavaju kriterije međunarodnih standarda objavljivanja.

image

OEFL Konferencija

Poseban partner na ovoj konferenciji je Akademska mreža korporativnog upravljanja u jugoistočnoj Europi (SEECGAN), jedno od utjecajnijih udruženja znanstvenika i praktičara u vođenju i upravljanju organizacijama i poduzećima jugoistočne Europe.

27. travanj 2024 03:22