StoryEditorOCM
DubrovnikReduce.Reuse.Relove.

Moda s misijom! Humanitarni buvljak u organizaciji studenata za Udrugu Down sindrom

Piše dv
25. ožujka 2023. - 19:10
Humanitarni buvljaka u organizaciji studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku I Erasmus student networka DubrovnikEsn.dubrovnik/

Humanitarni buvljaka u organizaciji studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku I Erasmus student networka Dubrovnik za Udrugu Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije., a uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku I Studentskog centra Dubrovnik okupio je velik broj građana koji su imali priliku kupiti rabljenu odjeću po pristupačnim cijenama.

Na buvljaku se moglo pronaći po nešto za svačiji ormar, od ljetnih haljina, kaputa do obuće i nakita pa čak I porculanskih figurica. Građani svih dobnih skupina su s entuzijazmom podržali ovu hvalevrijednu akciju. Ovakve inicijative, osim sto su humanitarnog karaktera također podižu svijest građana važnosti kupnje second-hand odjeće u vrijeme trenda brze mode koji je 3. Najveći zagađivač današnjice.

Humanitarni buvljak će se održati I u nedjelju 26.3. s početkom u 10:00h ispred Studentskog doma te vas pozivamo da podržite ovu inicijativu svojim dolaskom I sigurni smo da će te pronaći nešto I za sebe.

Reduce.Reuse.Relove. – Moda s misijom!

25. travanj 2024 07:02