StoryEditorOCM
DubrovnikPomagali od Čazme do ‘Palčice‘

Ponosno srce, veliko kao vukovarski vodotoranj: Članovi FB grupe ‘Tata je Tata‘ objavili popis posljednjih akcija, mnoge su usrećili

Piše DV
24. rujna 2022. - 18:59

Facebook grupa ‘Tata je tata‘, poznata po svom nesebičnom angažmanu u akcijama pomoći svima u potrebi, objavila je popis posljednjih akcija u kojima su sudjelovali njezini članovi. Evo što su napisali:

Željeli smo s vama podijeliti kratko izvješće na naše zadnje akcije. Prije svega Veliko vam hvala što ste nas podržali u našoj akciji za obnovu kuća obitelji Sever i Devčić iz Čazme koje su teško stradale uslijed velike oluje.

image

FB grupa ‘Tata je tata‘ neumorno pomaže potrebitima

Tata Je Tata/Facebook

Posebno i veliko hvala upućujemo jednom Ivanu koji je želio ostati anoniman, pa ćemo ga nazvati -Ivan Plemeniti, na izdašnoj donaciji za pomoć ovim obiteljima, koji su doslovno preko noći ostali bez krova nad glavom. Dobre vijesti i puno zahvale svima vama dolazi od ovih skromnih ljudi, jer im se kuće obnavljaju. Vjerujemo da će uskoro ove obitelji sa svojom djecom biti u toplom domu.

Preko naše grupe išla je pomoć za potrebe lječenja jednoj obitelji iz Dubrovnika koja se već duže vremena nalazi u Zagrebu.

Za dvije obitelji u teškoj socijalno-ekonomskoj situaciji organizirali smo pomoć koja im je zaista bila neophodna.

image

FB grupa ‘Tata je tata‘ neumorno pomaže potrebitima

Tata je tata /Facebook

Za potrebe kombija udruge Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida kupili smo nove gume.

Podržali smo, financijski pomogli i odazvali se pozivu kapetana Joza Glavića i njegove supruge Emily Glavić na humanitarnu večer koja je organizirana za udrugu "Dva skalina".

Odazvali smo se apelu odgajateljica dječjeg vrtića "Pčelica" i odradili akciju sastavljanja namještaja za naše najmlađe i najslađe sugrađane.

image

FB grupa ‘Tata je tata‘ neumorno pomaže potrebitima

Tata je tata /Facebook

I jedna lijepa gesta koja nas je učinila posebno ponosnim dolazi nam iz grada heroja, iz Vukovara, točnije iz udruge "Tko se boji sutra još?" koja brine o djeci s teškoćama, a kojima smo kroz našu grupu u nekoliko navrata pomagali. Naime njihov najnoviji projekt namjenjen podršci i psihološkoj pomoći očeva, nazvali su "Tata je tata", upravo po nama. Lijepo je znati da neki u nama pronalaze i inspiraciju.

Ponosnog srca, velikog kao vukovarski vodotoranj upućujemo Veliko hvala svima vama dragi ljudi što nas pratite, pomažete nam i podržavate nas.

Lijepo je i lako biti "Tata je Tata" uz svih vas!

02. lipanj 2024 12:54