StoryEditorOCM
Dubrovnik3,2,1 … Krećemo!

Pozdrav od bakice Ljubice: Počelo je s radom sklonište za nezbrinute životinje Dubrovnik

Piše DV
1. prosinca 2023. - 15:46

Na Facebook profilu Azila Dubrovnik danas optimistična objava:

3,2,1 … Krećemo!

Sklonište za nezbrinute životinje Dubrovnik počelo je s radom!

Prvi korak nakon registracije skloništa bilo je preseljenje 34 psa sa Žarkovice, a jedna od njih je i bakica Ljubica koja vas ušuškana u dekicu pozdravlja sa slike.

Nijednom psu nije mjesto u skloništu zato ćemo sve svoje napore usmjeriti da našim štićenicima pružimo što bolju skrb dok su s nama, sve dok ne ostvarimo ono najvažnije a to je pronalazak njihove nove obitelji.

Želimo biti samo jedna usputna stanica u psećem životu, most između ružne prošlosti koja ih je dovela u sklonište i divne budućnosti u zagrljaju njihovih zauvijek ljudi. I zato nam je prijeko potrebna pomoć svih ljubitelja životinja, podržite nas dijeljenjem sadržaja kako bi slike naših pasa stigle do što većeg broja ljudi i kako bi ih što prije ispratili u njihove domove

Svakodnevno ćemo objavljivati naše štićenike, te ostale zgode iz života u skloništu kao i događaje i projekte koje planiramo. Naravno, ako se želite uključiti u naš rad, postati volonter ili posjetiti pse u skloništu, javite nam se u inbox ili na broj 099 735 6070.

 

28. travanj 2024 03:11