StoryEditorOCM
DubrovnikOPTIMISTIČNE PROGNOZE

Raspitali smo se kako je Jennifer Walsh, škotska bankarica koja je na ljetovanju u Dubrovniku teško ozlijeđena pri padu s balkona

Piše dv
30. studenog 2021. - 11:49

Mlada škotska bankarka Jennifer Walsh koja je na ljetovanju u Dubrovniku pri padu s balkona na Pločama zadobila teške tjelesne ozljede, nastavlja oporavak kod kuće u Velikoj Britaniji. 22-godišnjakinja je iz Opće bolnice Dubrovnik kući prevezena u svjesnom stanju, tek s manjim poteškoćama u govoru i slabošću u desnoj ruci.

Djevojčini roditelji su prije povratka kući u znak zahvalnosti počastili cijeli odjel Neurologije OBD. Britanski liječnici kažu kako je pred Jennifer dug oporavak s dosta dobrim prognozama, jer je riječ o mladoj osobi koja do nezgode u Dubrovniku nije imala ozbijnijih zdravstvenih problema.

Walsh je nedavno na svom Instagramu zahvalila svima koji su joj poslali poruke podrške, s najavom da će im svima odgovoriti čim bude mogla.

Djevojka iz Edinbourgha je, podsjetimo, pri padu zadobila dvostruki prijelom lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela.

Nakon hitnog prijevoza u dubrovačkoj je bolnici završila na operaciji mozga, te je više dana provela u medicinski induciranoj komi, o čemu su pisali i domaći i strani mediji.

25. travanj 2024 16:55