StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021. |

ROKO TOLIĆ NAKON PREDAJE POTPISA Slijedi period u kojem ćemo nastojati u sprezi s građanima pokazati da županija doista treba novo lice!

Piše DV
20. travnja 2021. - 14:32

Nezavisni kandidat za dubrovačko neretvanskog župana, Roko Tolić u pratnji kandidatkinje za zamjenicu Maje Erak, u ponedjeljak, 19. travnja na sudu u Dubrovniku predao je Izbornom povjerenstvu prikupljene potpise za kandidaturu.

Prilikom predaje prikupljenih potpisa nezavisni kandidat Roko Tolić istaknuo je kako je izuzetno zadovoljan što su potrebni potpisi prikupljeni u ovako kratkom vremenskom razdoblju.

„Htjeli smo predati potpise odmah kako bi sačuvali građane od daljnjeg okupljanja na mjestima na kojima se prikupljaju potpisi. Mislim da nam slijedi jedan interesantan period u kojem ćemo nastojati i dalje u sprezi s građanima pokazati kako županija doista treba novo lice. Puno važnije je da građani one kandidate koji zaslužuju njihovu potpunu pozornost podrže izlaskom na izbore“, kazao je Tolić dodajući kako s ovim činom počinju konkretne aktivnosti.

„S obzirom na značaj i aktualan gospodarski trenutak u kojem će ponovo trebati pokrenuti život i učiniti sve da se ljudi vrate na svoja radna mjesta, da ponovo živimo u normalnim okolnostima, onda će to iziskivati snažne, spretne i sposobne pojedince, jedan menadžerski pristup i to je glavna karakteristika ovih izbora“, zaključio je Tolić.

20. travanj 2024 12:05