StoryEditorOCM
DubrovnikJENNIFER WALSH

Škotska bankarica koja je pala s balkona u Dubrovniku i dalje je na ‘intenzivnoj‘, stabilno je, a vide se određeni pomaci

Piše Dv
11. listopada 2021. - 12:07

Stanje 22-godišnje škotske bankarice Jennifer Walsh koja je nedavno pala s balkona u Dubrovniku i zadobila teške ozljede nakon koje je završila u induciranoj komi je stabilno.

- Ona je i dalje u jedinici intenzivnog liječenja. Počela je komunicirati, a roditelji su tu cijelo vrijeme, naveo je ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić.

Podsjetimo, Walsh je odlučila svoj godišnji odmor provesti u Dubrovniku, no ono što je trebalo biti lijepo putovanje, završilo je kobno. Kako pišu strani mediji, bankarica iz Edinburga nesretno je pala s balkona u Dubrovniku te je stavljena u medicinski induciranu komu nakon operacije na mozgu.

Kako smo već pisali, zadobila je dva prijeloma lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela. Hitno je prevezena u bolnicu gdje je završila na operaciji mozga, s obzirom da je pala u komu nakon incidenta.

- Kad je dovezena u bolnicu stanje je bilo kritično, imala je jako tešku operaciju s neizvjesnim ishodom, ali je ipak na kraju sve završilo u redu. Budna je, ali nakon tako teških ozljeda za sve je potrebno vremena, operacija je bila teška, zahtjevna i dugotrajna. Iako su još moguće komplikacije, van je životne opasnosti, no svakako će imati posljedice. Pred njom je dug oporavak.

Kako je došlo do pada, što se točno dogodilo, još se istražuje. Poznato je samo da je na odmoru bila u apartmanu na dubrovačkom području.

23. travanj 2024 09:02