StoryEditorOCM
DubrovnikNAJNOVIJE POSLOVNE PRILIKE

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Piše PROMO
3. srpnja 2024. - 09:22

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

 

Trgovački maloprodajni lanac Studenac d.o.o. koji posluje kao kompanija od 1991. godine transformirao se u jednog od vodećih maloprodajnih lanca sa više od 1200 prodavaonica i više od 600 djelatnika te traži pojačanje na poziciji Prodavača (m/ž) na području Dubrovačko-neretvanske županije. Nude ti organizirane obuke za nove zaposlenike, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme, dodatno plaćen rad nedjeljom, božićnicu, uskrsnicu, dar za prvašiće te zanimljiv, dinamičan i raznolik posao. Požuri i prijavi se 12. srpnja.

Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća turistička kompanija u Hrvatskoj, sa svojih 16 hotela, 5 kampova i 3 resorta s vilama i apartmanima, nudi ti savršenu priliku da nam se pridružiš i stvoriš nove poslovne veze koje traju. Otvorena je pozicija za novog Kuhara (m/ž) za sezonu 2024. Ponuda uključuje osiguran smještaj u destinaciji rada i dva topla obroka, do 1120 EUR sezonsku nagradu, mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac te rad u dinamičnom i poticajnom okruženju. Prijavi se najkasnije do 11. srpnja.

TEDi poslovanje d.o.o. za trgovinu i usluge kao lider među trgovačkim lancima dućana neprehrambenim proizvodima širi svoju poslovnu mrežu i uskoro otvara nove poslovnice na drugim lokacijama diljem Republike Hrvatske. Stoga traži novog Suradnika u prodaji/prodavač (m/ž) u više gradova Hrvatske. Nude ti stabilno radno mjesto, priliku za napredovanjem na višu poziciju, plaćen topli obrok, plaćen prijevoz prema cjeniku lokalnog prijevoznika te dnevnice u slučaju povremene ispomoći u drugoj poslovnici poslodavca. Ako te oglas zainteresirano, možeš se prijaviti do 11. srpnja.

NKD moda d.o.o. jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i u Hrvatskoj traži Prodavače (m/ž) u više gradova Hrvatske. Nude ti radni odnos na puno i nepuno radno vrijeme unutar uobičajenog radnog vremena u prodavaonici te ugodno radno okruženje i posvećeni tim. Ako posjeduješ završeno srednjoškolsko obrazovanje i radno iskustvo te najmanje 1 godinu na sličnim poslovima, prijavi se najkasnije do 11. srpnja.

Tvrtka CROWN COOL d.o.o. za trgovinu i usluge kao dio TC grupe koja je jedna od vodećih u dijelu prodaje, servisiranja i proizvodnje profesionalne ugostiteljske opreme, traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Dalmacije. Pružaju ti rad na neodređeno vrijeme u okruženje koje potiče profesionalni razvoj i napredak, službeno vozilo, stimulativna primanja, dodatke na plaću te bonus na ostvareni rezultat. Ako si samostalan u radu i imaš prethodno radno iskustvo najmanje dvije godine na istim ili sličnim poslovima u HoReCa sektoru, požuri i prijavi se do 20. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

05. srpanj 2024 09:39