StoryEditorOCM
DubrovnikU ZAGREBU

Zamjenica Tepšić na otvorenju 9. Međunarodnog kongresa Stomatološkog fakulteta

Piše DV
25. ožujka 2023. - 14:48

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić sudjelovala je ove subote na otvorenju 9. Međunarodnog kongresa Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, koji se u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera održava do subote 25. ožujka. 

 

U ime gradonačelnika Frankovića, zamjenica Tepšić svim sudionicima zaželjela je dobrodošlicu u Dubrovnik i zahvalila organizatorima na realizacijii dvodnevnog kongresa. Istaknula je važnost ovog događaja koji donosi presjek svih uspjeha i noviteta u struci, ali i pridonosi unapređenju zdravlja pojedinaca i usavršavanju struke.

 

Ovom prilikom zamjenica je nazočnima predstavila međunarodno prepoznati projekt gradske uprave Poštujmo Grad, upoznavši ih s bitnim aspektima inicijative koja teži stvaranju nezaboravnog iskustva i ugođaja za sve posjetitelje te oblikovanja visoke kvalitete života svih sugrađana. Istaknula je kako se Dubrovnik kroz protekle godine uspješno pozicionirao kao predvodnik održivog turizma, na čijim postavkama će nastaviti realizirati daljnje aktivnosti. 

 

Kongres okuplja ugledne hrvatske i europske stručnjake iz područja dentalne medicine s ciljem razmjena aktualnih znanstvenih spoznaja i kliničkih iskustava. Ujedno, uključuje široku paletu tematskih izlaganja u kojima je do sada napravljen svojevrsni iskorak djelovanja, kao što su paradontologija, endodoncija, ortodoncija i estetska kirurgija.

26. travanj 2024 13:50