StoryEditorOCM
KonavlePROSVJED KONAVOSKIH TAKSISTA

Općinski načelnik Božo Lasić: Svatko se ima pravo žaliti i buniti, međutim ne vidim potrebu za prosvjedom

Piše dv
28. srpnja 2023. - 09:07

U četvrtak navečer u Cavtatu nekoliko taksista mirno je prosvjedovalo zbog premještanja taksi stajališta. Policija je bila na mjestu događaja međutim bez potrebe za intervencijom jer se radilo o mirnom prosvjedu.

Situaciju oko dijela nezadovoljnih taksista za Dubrovački vjesnik prokomentirao je načelnik Općine Konavle, Božo Lasić: -Zbog upozorenja policije i građana da postoji sigurnosni problem jer je u blizini pješački prijelaz, taksi stajalište premjestili smo nekih 35 do 40 metara. Na prostoru gdje su taksisti, a na ulazu u Cavtat nedaleko od ugostiteljskog objekta, znala bi se stvoriti gužva koju u ljetnim mjesecima pokušavamo izbjeći tako da je i to bio jedan od razloga.

image

Prosvjed taksista u Cavtatu

čitatelj/

Svatko se ima pravo žaliti i buniti protiv neke odluke ili razmišljanja, međutim ne vidim potrebu za prosvjedom. U zadnje vrijeme se dosta prosvjeduje pa izgleda da slijedimo trend, a više bi volio kada bi bili konstruktivni. Mi kao općina imamo pravo upravljati javnim površinama i samo se trudimo da mjesto napravimo sigurnijim i s manje gužve-, rekao je načelnik Lasić.

Prosvjed taksista u Cavtatu zbog ukidanja taksi stajališta

29. travanj 2024 10:02