StoryEditorOCM
KonavleKORISNO, KREATIVNO I UKUSNO

Poznati chef Dino Galvagno svojom kuharskom radionicom oduševio predstavnike konavoskih agroturizama, puno se toga pripremalo

Piše Dv
26. veljače 2024. - 15:06

Protekli vikend je u Konavlima obilježen kuharskom radionicom "Novi recepti za babinu kuharicu" koju je za predstavnike konavoskih agroturizama održao poznati chef Dino Galvagno. U subotu i nedjelju u više od 16 sati edukacije Dino je kroz pripremu originalnih namaza, salata, priloga i glavnih jela objašnjavao polaznocima principe, metode i tehnološka rješenja u pripremanju i kreiranju jela prigodnih za tradicijske ugostiteljske objekte.

Tijekom edukacije uz interaktivno sudjelovanje i rješavanje individualnih potreba prisutnih pripremale su se 2 paštete, 5 namaza, 8 salata i salatnih priloga i 6 različitih glavnih jela. Ovo je bila korisna, kreativna i ukusna radionica.

Sljedeću nedjelju 3. ožujka 2024. godine u vremenu 17:30 - 21:00 sat u samostanu sv. Vlaha u Pridvorju se organizira edukacija "Pametne kuće - suvremenim tehnološkim rješenjima do konkurentnijeg proizvoda". Edukator je prof. dr. sc. Dragan Peraković sa Sveučilišta u Zagrebu.

Edukacije se provode u okviru projekta "Nova generacija 2" koju Agroturizam Konavle organizira u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta. Preostale edukacije u okviri projekta se mogu pronaći OVDJE.

03. svibanj 2024 14:32