Pripreme za 17. izdanje Mirisa Božića u Konavlima ušle su u završnu fazu. U punom su zamahu pripreme za ovogodišnje Mirise Božića, koji će se održati od 19. do 29. prosinca. U Izletištu Ivankovi u Drveniku, vrijedni domaćini već su započeli s tradicionalnim soljenjem mesa – panceta, svinjskih glava i nogica, a po posebnoj recepturi pripremili su i domaće kobasice. U ovim pripremama sudjeluju iskusni domaćini iz Seoske kuće Čilipi, Izletišta Ivankovi, OPG-a 1610, Konobe Mrs&Mr Caput i Agroturizma Kameni Dvori, uz podršku drugih članova Udruge. Ove su delicije tek početak, a nakon salamurenja i sušenja bit će upotrijebljene na otvorenju manifestacije.
Mirisi Božića ove godine obećavaju raznovrstan i bogat program, s naglaskom na zabavu, kulturu i humanost. Manifestacija će započeti Svečanom humanitarnom večerom, gdje će se poslužiti tradicionalna zelena menestra, jelo koje će zajednički pripremiti konavoski agroturizmi. Program ovogodišnjih Mirisa Božića uključuje niz promotivnih, natjecateljskih i kulturnih aktivnosti, a sve to u duhu blagdanske atmosfere.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....