StoryEditorOCM
ŽupaČESTITKE

Župski načelnik ugostio zlatnu judašicu Petrunjelu Pavić

Piše DV
17. rujna 2021. - 14:29

Općinski načelnik Silvio Nardelli ugostio je jutros župsku judašicu Petrunjelu Pavić, članicu Judo kluba Dubrovnika 1966. koja je na nedavno održanom Europskom seniorskom kupu u ruskom Orenburgu osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 78 kg. Na istom natjecanju župka Iva Oberan osvojila je brončanu medalju.

Petrunjeli je ovo bilo prvo natjecanje nakon dugo vremena, točnije 2 godine od Europskog prvenstva na kojem je sudjelovala.

Do zlata je došla pobijedivši dvije Ruskinje, Anastasiyju Zakharovu i Nadezhdu Tatarchenko te Daryju Kantsavayu iz Bjelorusije.

Načelnik Nardelli čestitao je Petrunjeli na osvojenoj zlatnoj medalji koja je pokazatelj kako je spremna za iduća natjecanja i za Europsko prvenstvo koje će se održati početkom studenog ove godine te je prigodno nagradio za ostvareni uspjeh.

Nakon prijema kod načelnika Petrunjela je izravno otputovala u Sarajevo na još jedan Europski kup, nakon kojeg će i dalje uslijediti uzastopna natjecanja, Grand prix i državno mlađe seniorsko u Zagrebu, Seniorski europski kup u Dubrovniku i na koncu Europsko prvenstvo.

20. travanj 2024 06:36