StoryEditorOCM
Izbori 2021BIVŠI HDZ-OVAC

Domovinski pokret podržao "ratnog profitera" za imotskoga gradonačelnika: Nedostatak infrastrukture koči projekte, moramo to što prije promijeniti

Piše PSD.
20. travnja 2021. - 10:01
Izbori 2021
Mario Kujundžić dugogodišnji je djelatnik Hrvatske pošte i predsjednik Udruge veterana 115. brigade HV-aIvica/Domovinski pokret

Domovinski pokret odlučio je na predstojećim lokalnim izborima za imotskoga gradonačelnika podržati nezavisnog kandidata Marija Kujundžića.

Taj otac četvero djece, hrvatski branitelj i predsjednik Udruge veterana 115. brigade Hrvatske vojske te dugogodišnji djelatnik i bivši direktor u Hrvatskoj pošti dobro je poznato lice u Imotskoj krajinii.

- Mario Kujundžić često se voli našaliti na vlastiti račun pa reći kako je "ratni profiter" jer je s Južnog bojišta u Imotski sa sobom doveo i životnu suputnicu s kojom je izgradio skladnu obitelj.

Kujundžić je sve donedavno bio član HDZ-a. Iz te stranke je istupio isključivo zbog razlika u vizijama razvoja grada s aktualnom vlašću koja se nije pokazala sposobnom odgovoriti na izazove s kojima se Imotski posljednjih godina susreće.

Njegova vizija Imotskog je znatno ambicioznija, odnosno on predlaže rješenja za pametni grad 21. stoljeća, dok se vladajuća garnitura zadovoljila samo minimalnim ulaganjem u osnovnu komunalnu infrastrukturu.

Nedostatak infrastrukture koči ključne razvojne projekte i prilike u gradu, što je nedopustivo za zemlju članicu EU-a. Također podsjeća kako je aktualni gradonačelnik prije četiri godine najavio kako će Imotski biti Provansa, a ostao je slijepo crijevo Dalmacije - navodi se u priopćenju Domovinskog pokreta i dodaje;

- Kujundžićevom kandidaturom Imotski je konačno dobio ozbiljnog kandidata za gradonačelnika i alternativu postojećoj gradskoj vlasti, a mi u Domovinskom pokretu ne krijemo velike ambicije i želju da Imotski iz grada koji konstantno treba pomoć transformiramo u grad koji pruža pomoć drugima i koji je nositelj razvoja cijele Imotske krajine.

Krajnje je vrijeme da od poslovične imotske snalažljivosti, radišnosti, hrabrosti i pameti korist počne imati sam grad Imotski i Imotska krajina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:47