StoryEditorOCM
Izbori 2021jedan proces se već vodi

Ivošević još jednom prijavio Keruma, po izlasku iz policije poručio: Nema te uvrede, govora mržnje i prijetnje koja će me pokolebati u borbi za javni interes

Piše G.R.
15. travnja 2021. - 20:44

- Nema te uvrede, govora mržnje i prijetnje koja će me pokolebati u borbi za javni interes. Političkim nasilnicima koji šporkaju medijski prostor i uzurpiraju zajednička dobra treba doći kraj. Djelovanjem institucija i izlaskom na izbore - objavio je Bojan Ivošević na svom Facebook profilu, a takvu poruku prati fotografija table koja se nalazi na ulasku u prostorije Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Doznajemo da je Ivošević podnio odgovarajuću prijavu zbog "višestrukih sramotnih istupa Željka Keruma", očito potaknut sinoćnjim gostovanjem HGS-ova kandidata za gradonačelnika u emisiji Pressing na N1 televiziji.

- Iznenađen sam razinom Kerumove bahatosti za vrijeme trajanja drugog pravnog procesa koji se vodi protiv njega zbog upućene mi prijetnje - rekao je Ivošević za "Slobodnu" i time potvrdio da je još jednom prijavio Keruma, a sada čeka da institucije odrade svoj dio posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:11