StoryEditorOCM
Izbori 2021ne može prešutit

Kerum napao voditelja kampanje Branke Ramljak: ‘Predstavljate se kao veliki pe - ar stručnjak, ali ste zapravo mali sitni prevarant‘

Piše PSD
15. travnja 2021. - 14:07

Željko Kerum u sinoćnjem gostovanju na N1 govorio je od "gladnim miševima koji uništavaju Grad Split", koji kažu žive na gradskim jaslama, a ništa ne doprinose.

Kazao je da je jedan od primjera Jerko Trogrlić, PR stručnjaka iz agencije Vajt, koji je "ušao u Split Parking, prima tamo novce i iako mu je Nadzorni odbor to zabranio, GRad mu i dalje daje".

Na Kerumove navode jutros je reagirao i sam Trogrlić kojem nije jasno zbog čega Kerum ima potrebu lagati o njemu. Naglasio je da je puno pomagao Gradu Splitu, a da nikad za to kune nije uzeo, tako da definitivno nije na gradskim jaslima, a Split Parking ga je angažirao jer je imao najbolje reference za posao.

- Dakle, ja se definitivno nisam uhljebio na Grad Split, za razliku od brojnih prijatelja i rodbine Željka Keruma, koje je on pozapošljavao u gradskoj upravi, ustanovama i firmama. Oni su na gradskim jaslama - istaknuo je među ostalim Trogrlić.

No, nije ostalo na tome jer je Kerum odlučio ponovno reagirati na svojoj Facebook stranici, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti i u originalu.

- Trogrliću ja vas ne poznajem. Možda smo se negdje i vidjeli, a nisam znao da ste to vi . Ali znam da ste lopina koja godišnje uzima milijune od gradova i gradskih firmi na osnovu marketinških usluga . To što vi pišete laži o meni da sam dužan i tužan to meni ne znaci ništa, zato što to više nije vijest. To je do sada rečeno i napisano stotinu puta, oguglao sam , ali vi niste. Vi ste na početku ponora! Predstavljate se kao veliki pe - ar stručnjak ali ste zapravo mali sitni prevarant koji uzima novce od Split Parkinga i zato ćete vi i direktor morat na sud. Nadzorni odbor vam je otkazao suradnju, a vi i dalje radite. I vi imate isto mogućnost tužiti mene , na to sam spreman , jedna tužba manje više, nema veze. I na kraju pripazite da vas ne uhvate s prstima u pekmezu pošto sada radite kampanju za gospođu Ramljak- Tommy zna šta voliš . Baj Baj pe - ariću!  - napisao je Kerum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:01