StoryEditorOCM
Izbori 2021‘imajte povjerenja‘

Most ima tri mandata u novom sazivu splitskog gradskog vijeća, a poruka njihova Josipa Markotića vrlo je znakovita: ‘Počele su dvorske igre i spletke...‘

Piše PSD
20. svibnja 2021. - 15:54

Mostova lista za splitsko Gradsko vijeće, na čelu s Ivicom Grkovićem, u novom sazivu imat će tri vijećnika. Osim Grkovića, u Vijeće ulaze Ivana Ljulj i Josip Markotić, kao što je bio poredak i na kandidacijskoj listi.

Premda nam dan nakon izbora Grković nije htio špekulirati kome će se prikloniti, iako je vrlo vjerojatno da će njihova tri mandata biti presudna u formiranju većine u Gradskom vijeću, današnja Facebook objava njegovog stranačkog kolege i vijećnika Josipa Markotićeva, vrlo je znakovita.

- Počele su dvorske igre i spletke. Ljudi, imajte povjerenja u Ivanu, Ivicu, mene i našu ekipu. Nije lako biti u poziciji da o tebi odlučuje smjer u kojem će grad ići. Sve naše odluke bit će isključivo motivirane onim što je najbolje za Split i Splićane.

Mi ne odstupamo od svojih uvjerenja, isto tako nećemo dopustiti da nas se pod krinkom svjetonazora želi iskoristiti za nastavak parazitiranja i isisavanja javnog novca. Pratite nas i imajte povjerenja u nas... Još jednom hvala na podršci! - poručio je Markotić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:11