StoryEditorOCM
Ostalou izdanju Lumena

Kuharica ‘Harry Potter – Pecite, igrajte se i ukrašavajte‘ na hrvatskom donosi recepte slasnih jela iz Hogwartsa

Piše SD
19. rujna 2024. - 18:17

Za zaljubljenike u filmove o Harryju Potteru lijepa vijest: objavljena je nova službena kuharica Joanne Farrow "Harry Potter – Pecite, igrajte se i ukrašavajte" s više od trideset recepata atraktivnih slastica i slatkiša dostojnih najraskošnijih gozbi u velikoj dvorani Škole vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu.

image
Lumen/

Prvo svjetsko izdanje kuharice, s detaljnim uputama i obiljem fotografija za izradu torti, muffina, kuglica, keksa i brownieja, na hrvatskom je jeziku, u prijevodu Mirjane Paić-Jurinić, objavio Lumen u koprodukciji s Wizarding Worldom. Bogato ilustrirana knjiga dostupna je u svim knjižarama i webshopu Školske knjige.

image
Lumen/

‘Harry Potter kuharica‘ objavljena i na hrvatskom: slane i slatke čarolije od recepata će čitatelje već po nazivima podsjetiti na omiljene likove i priču

Nova zbirka recepata za slastice i slatkiše treća je, samostalna knjiga Joanne Farrow u seriji kuharica čiji su recepti nadahnuti filmovima o Harryju Potteru i njegovoj družbi. Prva "Službena Harry Potter kuharica – Slane i slatke čarolije" i njezin nastavak "Službena Harry Potter kuharica – Čarobna predjela, magična glavna jela, očaravajuće slastice i čudesni napitci" (drugi dio) najprodavanije su kuharice u Hrvatskoj, pune korisnih savjeta i uputa za male kuhare, njihove roditelje i sve obožavatelje Harryja Pottera.

image
Lumen/

"Zahvaljujući pomno napisanim receptima, fotografijama, šablonama i podsjetnicima na filmove, uz ovaj je bestseler New York Timesa lako iskusiti slasne pustolovine iz Hogwartsa u svečanim i drugim prigodama u vlastitu domu. Prije pečenja provjerite imate li sve sastojke s popisa i sav potreban pribor – kao i bistri um Hermione Granger, nepokolebljivu hrabrost Harryja Pottera (za zahtjevnije recepte) i slavnu ljubav prema hrani Rona Weasleyja! Možda je najvažnije ovo posljednje! Sretno s čarolijom kuhanja!”, poručuje urednica knjige i glavna urednica Lumena Miroslava Vučić.

image
Lumen/
image
Lumen/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 18:18