StoryEditorOCM
Auto motopartnerstvo

Cupra i America’s Cup udružuju snage u strateškom savezu kako bi inspirirali svijet iz Barcelone

Piše Mozaik SD
9. prosinca 2023. - 11:55

Marka CUPRA se udružuje s 37. America‘s Cup natjecanjem, jednim od najvećih i najprestižnijih svjetskih sportskih događaja. Po prvi put ikad, svijet jedrenja učinio je Barcelonu svojim domom, a događaj obećava da će biti jedan od najintenzivnijih America‘s Cup natjecanja u svojoj 172-godišnjoj povijesti.

U znak obilježavanja početka ovog partnerstva, marka je otkrila ‘CUPRA Cube‘ u la Barceloneti, četvrti Barcelone uz plažu. Inovativni mjerač vremena za odbrojavanje, razvijen u suradnji s markom Omega, službenim mjeriteljem vremena 37. America‘s Cup natjecanja, nosi krilaticu „Two dreams. One countdown“. Kad mjerač vremena dosegne nulu, ne samo da će započeti kup, već će se objaviti i prve slike novog modela CUPRA Terramar, službenog vozila natjecanja. Električni sportski SUV marke CUPRA koji odaje počast rodnom mjestu marke također će biti u potpunosti predstavljen pod okriljem 37. America‘s Cup natjecanja, koje bi se trebao održati između kolovoza i listopada 2024.

Kao globalni partner, marka CUPRA imat će značajnu prisutnost tijekom cijelog događaja, povezujući se s entuzijastima jedriličarskih performansi diljem svijeta i jačajući prisutnost svoje marke na globalnoj razini. Marka CUPRA bit će dio fan zone u Race Villageu, mjestu za druženje s navijačima, građanima Barcelone i posjetiteljima.

Ovaj će događaj sljedeće godine, po prvi put u povijesti natjecanja, također uključivati Puig Women‘s America’s Cup. Ova inicijativa ima za cilj pružiti jedriličarkama platformu za Internal predstavljanje njihovih sposobnosti i talenta u intenzivnoj utrci te im ponuditi način da razviju svoje vještine za sam America’s Cup. K tomu će, Youth America’s Cup, jedriličarska utrka za natjecatelje do 25 godina, poslužiti kao prilika za talente u usponu. Sponzorstvom 37. America‘s Cup natjecanja, marka CUPRA ima za cilj podržati inkluzivnost u sportu i inspirirati buduće generacije.

America’s Cup je utrka u kojoj ne postoji drugo mjesto. Ili ste pobjednik ili gubitnik, a tako je više od 170 godina. Natjecanje pokrenuto 1851. godine ima veliki globalni utjecaj kao i izazovnu i moćnu suštinu. Njegova je svrha stvaranje sinergije između dizajna, performansi i inovacija, a to su osobine koje su također duboko ukorijenjene u DNK marke CUPRA. Natjecanje će se održati oko područja Port Vell u Barceloni i duž plaže do Port Olímpica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 06:59