StoryEditorOCM

Influencer kupio zlato vrijedno 5000 eura i zaboravio gdje ga je sakrio, sada priznaje: ‘Ja sam takav idiot‘

Piše MOZAIK SD
17. rujna 2024. - 10:36

"Wow, dečki, takav sam idiot", započinje influencer Jonas svoj video na TikToku. U prošlosti je kupio zlato, ali je "već zaboravio" na ovu kupnju. Pronađena faktura vratila je sjećanje na kupnju - ali ne i na mjesto gdje se nalaze zlatne poluge. Jer gdje je prije otprilike tri godine odložio zlato u svoj stan nakon kupnje, influencer je "jednostavno zaboravio".

Jonas je kupio zlatne poluge u ukupnoj vrijednosti od 5134 eura, i nakon kupnje je bio pomislio: "Prije nego što ovo netko ukrade, moram ga dobro sakriti kako bih bio siguran."

@jonas_private

Irgendein Nachmieter wird sich mal freuen.. 🥲🥲🏅

♬ Originalton - Jonas Ems (Private)

U to vrijeme, "stvarno sam razmišljao o dobrom mjestu u stanu" za skrovište, opisuje na TikToku. Sada je, međutim, "jednostavno zaboravio gdje se nalazi". Sasvim otvoreno priznaje: "Nemam pojma." Tada je bio uvjeren da nitko neće pronaći skrovište. "Ali podcijenio sam da više neću ni ja znati", priznaje u viralnom videu.

Jonas smatra da se ne isplati pokrenuti potragu. No, čini se da influencer nije previše ljut zbog gubitka. "Neki novi stanar bit će sretan", zaključuje Jonas ispod svog videa.

image
Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 10:36