StoryEditorOCM

Iz radoznalosti ušla u svingerski klub, a onda je s dečkom počela organizirati susrete; ‘Prvo uvijek ide piće...‘

Piše MOZAIK SD
9. lipnja 2024. - 11:51

Mark i Jen James iz Irlama u Manchesteru bračni su par koji uživa u svingerskom stilu života, a tajne ove slobodoumne veze nedavno su odlučili podijeliti s javnosti. Oboje ističu da uživaju, ali da se susjedi često žale na buku iz njihovog stana.

Par se upoznao u baru prije tri godine i ubrzo uplovio u otvorenu vezu, nakon što je Jen ideju dobila od prijateljice koja prakticira veze s nekoliko ljudi istovremeno. - To me navelo da s Markom razgovaram o svojoj fantaziji o zamjeni partnera - ističe ova mlada Britanka.

Nismo željeli treću osobu u našoj vezi, ali oboje smo bili otvoreni i spremni na zabavu. Oboje smo isprobali seks u troje  dok smo bili samci, pa smo kao par htjeli unijeti malo zabave u našu vezu. Ušli smo u svingerski klub iz radoznalosti, svidjelo mu se to, kaže ovaj bračni par, piše Stil.

- Prilično sam seksualna osoba, pa nisam bila nervozna dok nisam ušla kroz ta vrata. No, dogovorili smo se da ćemo ući na 10 minuta i odmah otići ako se nekome od nas ne sviđa. Ali svi su bili tako cool, bilo nam je super, ispričala je. Do kraja večeri dogovorili su se da pozovu još jednog muškarca za trojac.

Par je odmah shvatio da je svinganje prava stvar za njih, pa su nakon nekoliko tjedana otvorili  vrata svog doma i drugim parovima.

- Prvo popijemo piće i isprobamo provokativno donje rublje. Ako je drugi par iskusan, brzo se preselimo u spavaću sobu, ali ako su novi, sve ide malo sporije, priča Jen o tome kako izgleda spoj s drugim parom.

Sve se događa u spavaćoj sobi, mnogo svingera koristi cijelu kuću, ali mi imamo psa, pa obuzdavamo  akciju izvan spavaće sobe. Imamo pravilo da smo uvijek oboje uključeni - nitko od nas ne ide sam s drugim parom ili samcem. Možemo promijeniti partnere, ali uvijek smo oboje u sobi, ispričala je Jen kako funkcionira svijet svingera.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 23:21