StoryEditorOCM

Liječnica o muško-ženskim odnosima: ‘Što će mi lijep i beskoristan muškarac, bolje da kupim štikle...‘

Piše Stella Zavišić/Jutarnji
23. travnja 2024. - 20:50

Petra Meštrić, bivša kandidatkinja "Braka na prvu", liječnica i influencerica, oglasila se na svom Instagramu o muško-ženskim odnosima, prenosi Jutarnji. Petra je inače poznata po otvorenom izražavanju svojih stavova.

- Često me pitaju za mišljenje o muško ženskim odnosima. Ne znam da li je to zato jer netko smatra moje mišljenje relevantnim na tu temu ili zato jer se ljudi jednostavno vole čuditi nečemu šta je drugačije od njihovih svjetonazora - napisala je Petra.

- Ne želim ni svojim stavom po ovom pitanju utjecati na nekoga ali jednostavno mislim da imam pravo na svoj stav u vezi stvari koje se tiču samo i isključivo mene. Gledajući u prošlost muškarci su nekad bili lovci, oni koji su se brinuli da sve privrede za obitelj. Žene su bile nježniji spol. Problem je što su se danas te uloge zamijenile. Ako žena nema ‘lovca‘, ona mora sama postati taj ‘lovac‘, inače će umrijeti od gladi - ustvrdila je liječnica.

image
Josip Moler/Cropix

Tvrdi kako su se uloge zamijenile, žena je preuzela, uz svoju i ulogu muškarca, a on…

image
Josip Moler /Cropix

- Danas je žena jaka, samostalna, a muškarac? Muškarac je lijep. A šta će meni lijep muškarac? Da želim nešto lijepo kupila bi cvijet ili štikle, ne muškarca da mi stoji u stanu, cvijet će zauzeti manje mjesta. Šta će mi lijep muškarac ako je beskoristan? Da ga gledam, pa rađe ću gledati taj cvijet - zaključila je mlada liječnica.

image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:51