Jedna je mama oduševljeno podijelila na facebooku trik koji ju je naučila njezina najmlađa kći, a mnogi su rekli kako je to i za njih otkriće.
Mama (55) je objavila fotografiju ručnoga ribeža koji ima oštro dno te napisala kako joj je njezina kći (16) pokazala da, osim što s ribežom može ribati, s njegovim donjim dijelom može i - rezati sir i povrće.
Majka je priznala da se osjećala glupo jer već desetljećima kuha, a nikada nije otkrila sama čemu još može poslužititi donji dio ovog kuhinjskog alata.
Sada se promijenila situacija u kući: njezina kći sada je postala "kuharica" u kući, a njezin jednostavan, ali inovativan trik zaokupio je pozornost stotina ljudi na društvenim mrežama. Brojni korisnici su priznali da nisu bili svjesni ove mogućnosti ribeža.
- Imam 39 godina, dobra sam kuharica, proputovala sam svijet i ovo je novost za mene - rekla je jedna korisnica.
- Samo sam ustala s kauča provjeriti je li i moj oštar. Tako je. Imam ga godinama. Hvala kuharici", rekla je druga žena.
Treći korisnik društvenih mreža rekao je da nije uopće bio svjestan toga i zahvalio na ovom otkriću, prenosi Daily Mail.