StoryEditorOCM
Društvena mrežaSLAVLJE U OBITELJI

Miletić preuzbuđen zbog kćerinog uspjeha: Raduje se i mama s Neba!; Reagirala i Kristina Krepela, evo kako je uzvratio

Piše Scena SD
21. prosinca 2023. - 13:33
Marin Miletić i Kristina Krepela ne vole pričati o intimi, ali su vrlo otvoreni u iskazivanju emocija na javnim mjestima i društvenim mrežamaCropix

Marin Miletić, saborski zastupnik Mosta, pohvalio se uspjehom svoje starije kćeri Marte koja je diplomirala na Pravnom fakultetu. Političar je na društvenim mrežama objavio fotografiju uz poruku:

"Velik dan danas u mojoj obitelji. Starija kćer, moja Marta, diplomirala na Pravnom faksu, postala magistra prava. Ponos si mi ogromni Marta. Radujemo se svi Mimi koji te volimo i koji smo uz tebe. A ima nas. Raduje se i mama s Neba. Leti dalje i ne spuštaj si krila", napisao je.

Reagirala je i Miletićeva partnerica, glumica Kristina Krepela, čiji je početak romanse sa saborskim zastupnikom bio privukao veliku pažnju javnosti.

"Bravo Mimiiiii!!" - napisala je u komentaru na objavu.

Zaljubljeni Marin joj je replicirao: "Uhujuuuuuu. Feštat ćemo na svečanoj promociji ljubavi", a ona njemu uzvratila: "Oooobaveznoooo! Jedva čekam ljubavi moja!".

Premda oboje, a naročito Kristina, ističu kako ne žele govoriti o privatnom životu, ne skrivaju osjećaje na društvenim mrežama, kao ni u javnosti.

Miletićeva supruga Danijela preminula je u rujnu 2021. godine nakon duge borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu, a ono što mnogima nije dobro "sjelo" je činjenica da je on u emotivnim, pa čak i teatralnim objavama na društvenim mrežama ispratio posljednje dane života svoje supruge.

No svatko se s osjećajima nosi kako najbolje umije, i ako nije na štetu drugih, zašto suditi. Miletićeva i Krepelina ljubav traje.

image
Nera Šimić/Cropix
image
Nera Šimić/Cropix
image
Nera Šimić/Cropix
image
Davor Pongračić/Cropix
image

Marin Miletić na radnom mjestu

Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 07:16