StoryEditorOCM
Društvena mrežaOKRENULO JOJ ŽIVOT

Postavila ventilator u dvor kako bi otjerala komarce, ono što je uslijedilo ni u snu nije očekivala! Pogledajte video

Piše MOZAIK SD
28. lipnja 2024. - 10:19

Na Instagramu je podijeljen video koji će vam definitivno uljepšati dan.

Amerikanka Breyana Elwell ostavila je, naime, u svom dvorištu upaljen ventilator, nadajući se da će time tjerati komarce, a ta akcija je urodila sasvim neočekivanim rezultatom!

Malu vjevericu je privukao uređaj i došla se rashladiti. Kada je Breyana vidjela što se dogodilo, oduševljeno je odlučila, zajedno sa svojim suprugom, učiniti nešto više za vjeverice koje obitavaju u obližnjoj šumi.

image
/Shutterstock

U svom su im dvoru, naime, sagradili pravo odmaralište. Postavili su još ventilatora, počeli im ostavljati vodu, kukuruz, orašaste plodove, komadiće voća u posudicama i vjeverice su vrlo brzo shvatile da su dobrodošle, te oduševljeno nastavile dolaziti u svoju oazu.

Ugodno rashlađeno mjesto s ponuđenom hranom privuklo je i srne, koje sad uživaju u mirnom druženju s malenim vjevericama, koje su se toliko udomaćile da dođu i na samu ogradu terase bračnog para Elwell, te s njima uživaju u poslijepodnevnom odmoru.

"Počela sam pomagati vjevericama, ali onda sam shvatila da je sve ovo i za mene postalo svojevrsna ljekovita terapija. Osjećam se puno sretnijom i ispunjenijom", napisala je Bri o svom novom, neočekivanom hobiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 04:01