StoryEditorOCM

Stjuardesa generacije Z požalila se na posao o kojem mnogi mogu samo sanjati: ‘Nemam vremena za teretanu‘

Piše MOZAIK SD
14. rujna 2024. - 17:52

Annie Hernandez oduvijek je željela raditi kao stjuardesa. Ali kada je prihvatila posao u američkoj zrakoplovnoj kompaniji "Delta", njezin se san brzo pretvorio u noćnu moru. Pritisak, usamljenost, loša hrana, strogo radno vrijeme. "Dok sam radila za zrakoplovnu tvrtku, moje zdravlje je patilo na mnogo načina", rekla je Annie koja je dala otkaz.

U videu na TikToku (pogledajte OVDJE), stjuardesa generacije Z žali se na svoj posao: "Nisam imala vremena za teretanu i nisam baš mogla trenirati jer je raspored bio vrlo zahtjevan, a posao  fizički. Moje tijelo je bilo tako iscrpljeno."

Njezine prehrambene navike također su bile "užasne". "Jela sam hranu iz aviona, iz zračne luke, samo hranu zbog koje sam se osjećala tako odvratno da mi je ponestalo energije."

Također se nikad nije dovoljno naspavala.

image

Delta Airlines

Tayfun Coskun/Anadolu Via Afp

Anne se osjećala tjeskobno. Ne znajući što bi se moglo dogoditi na letu zabrinulo je djevojku koju na TikToku prati gotovo 500.000 ljudi. Anne je bila i usamljena. Sama u velikim gradovima, osjećala se stalno nesigurno između letova.

U komentarima ispod videa, korisnici optužuju Annie da ima pogrešnu predodžbu o svom poslu. To je apsolutno izvedivo, piše jedna majka dvoje djece.

Jedna je stjuardesa pokazala solidarnost s Annie napisavši: "Nadam se da ćeš pronaći nešto što će te ispuniti."

@anniehernandez_

And my travelpro is still in perfect condition💅

♬ Came Here for Love - Sigala & Ella Eyre
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 17:53