StoryEditorOCM
Društvena mrežaGENERACIJA Z

TikTokerica Brielle je nakon prvog radnog dana javno zaplakala, a sada se požalila da je izgubila posao

Piše MOZAIK SD
22. prosinca 2023. - 16:24

Video Brielle, TikTok influencerice, postao je viralan putem TikToka u listopadu. U videu se rasplakala i podijelila kako je bila potpuno iscrpljena nakon 8-satnog dana na novom radnom mjestu. Sada je Brielle, poznata na TikToku kao "brielleybelly123", objavila novi video. U njemu objavljuje da je izgubila posao.

Brielle kaže: "Neću plakati ovdje, ali otpuštena sam s prvog posla nakon diplome, za što mi je trebalo pet mjeseci da pronađem. I zbog toga sam se preselila u New York." Međutim, ona nije bila kriva za otkaz.

image

Brielle, TikTok influencerica

Screenshoot Brielleybelly123

Brielle sada ima egzistencijalne strahove, jer rijetko koji poslodavac zapošljava nove zaposlenike u razdoblju oko Božića i Nove godine. "Trebam odmah posao gdje radim od 9:00 do 17:00 sati. Nisam zaradila dovoljno za život, nemam nikakvu ušteđevinu zbog ovog posla", optužuje mlada žena.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE

Briellein video u listopadu potaknuo je široku raspravu o radnoj etici generacije Z. Mnogi dugogodišnji zaposlenici teško su mogli shvatiti da će netko briznuti u plač nakon jednog 8-satnog dana. S druge strane, neki su pokazali solidarnost s mladom influencerom, a također su osudili uvjete rada i plaće za mlade stručnjake, koji su percipirani kao "nedostojanstveni".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 18:40