StoryEditorOCM
Društvena mrežaJocelyn Wildenstein

‘Žena mačka‘ navodno je potrošila 4 milijuna dolara na estetske operacije, sada je objavila kako je izgleda prije njih

Piše MOZAIK SD
27. kolovoza 2024. - 08:56

Švicarka Jocelyn Alice Wildenstein (rođena Jocelyne Périsset) poznata je po svojim mnogobrojnim kozmetičkim operacijama koje su dovele do njezina mačjeg izgleda i donijele joj nadimak "Catwoman".

Njezina transformacija u "Ženu mačku" započela je prije više od 40 godina. S vremenom je Jocelyn Wildenstein navodno potrošila više od četiri milijuna dolara na razne estetske operacije. Bila je udana za milijardera, trgovca umjetninama i biznismena Aleca Wildensteina, a izgled je navodno promijenila izgled zbog svog bivšeg supruga.

Priča se da je Adnan Wildenstein bio obožavatelj mačaka, pa je Jocelyn radi toga se odlučila za estetske operacije.

"Prije sam imala mačje oči i visoke jagodice. Samo sam htjela malo pomoći kako bi izgled bio savršen", tvrdi ona. Jocelyn je jednom objasnila novinaru časopisa Paper: "Ako pogledate fotografije moje majke, možete vidjeti da je i ona imala oblik očiju poput mene."

Sada je 82-godišnjakinja podijelila rijetku fotografiju iz svoje prošlosti u čast rođendana svoje kćeri Diane.

Na fotografiji Wildenstein sjedi na sofi i u naručju drži svoju kćer, koja je u vrijeme snimanja fotografije još bila beba.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj kćeri Diane Wildenstein", napisala je.

Jocelyn Wildenstein odrasla je u Lausanni kao kći prodavača sportske opreme. U dobi od sedamnaest godina upoznala je švicarskog filmskog producenta Ciryla Pigueta i preselila se u Pariz. Preko saudijskog trgovca oružjem Adnana Khashoggija upoznala je trgovca umjetninama Aleca Wildensteina 15 godina kasnije, za kojeg se udala u Las Vegasu 1978. godine. Kroz brak s milijunašem, Jocelyn Wildenstein postala je dama iz visokog društva u New Yorku.

Razvod Wildensteinovih 1999. nije bio prijateljski. Jocelyn Wildenstein našla je svog tadašnjeg supruga i 21-godišnju rusku manekenku u svojoj spavaćoj sobi u Wildensteinovoj kući u New Yorku. Poduzetnik je navodno prijetio Jocelyn s pištoljem.

image

Jocelyn Wildenstein

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 11:47