StoryEditorOCM
Društvena mrežamišići i tetovaže

Zgodni hrvatski političar pokazuje isklesano tijelo i žari i pali na TikToku, pogledajte kako izgleda na treningu

Piše MOZAIK SD
16. studenog 2023. - 15:20

Damir Habijan se ističe kao jedan od najzgodnijih političara po mnogima. Na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije na kojima pokazuje svoje mišiće i tetovaže.

U videu objavljenom na TikToku sa svojim je pratiteljima podijelio vježbe zahvaljujući kojima ima tako isklesano tijelo. Uz razne vježbe poput sklekova i dizanja utega, u jednom je trenutku snimke vježbao bez majice i svakako izmamio uzdahe zadovoljstva ljubitelja sporta, ali i sebe, piše direktno.hr.

Zbog vrlo intenzivnog treninga i činjenice da nije potrebna velika oprema za trening, sve je veći broj ljudi koji su zainteresirani za Crossfit način treniranja. Za fitness freakove je vrlo primamljiva i činjenica da uglavnom ne mogu stajati na nogama nakon treninga, a poznato je da je Habijan fitness freak. Ovo nije prvi video treninga koji je objavio.

HDZ-ova saborski zastupnik voli i planinarenje i boravak u prirodi.

No, za ljepši spol nedavno je Novoj TV priznao da je zaljubljen.

"Definitivno sam sretno zaljubljen. Mislim da je to jako važno u današnje vrijeme. Teško je pronaći osobu s kojom možeš provesti lijepa i loša vremena. Ako si javna osoba, nije tako lako.

Ali ti trenuci kad si s osobom s kojom jesi su apsolutno sve", izjavio je Habijan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 01:29