StoryEditorOCM

Znate li da jedan restoran naplaćuje gostima naknadu ukoliko se pokaže da su im djeca loše odgojena?

Piše MOZAIK SD
23. studenog 2023. - 07:32

Kyle i Lyndsey Landmann ostali su šokirani i ljuti nakon što su primili račun u restoranu na kome je pisalo da moraju platiti dodatnih 50 dolara za navodno loše ponašanje svoje djece.

Američki par posjetio je restoran Toccoa River u Georgiji zajedno sa svoja tri dječaka i još četiri obitelji. Ukupno je bilo 11 djece, u dobi od tri do osam godina.

Njihov komentar restorana postao je viralan nakon što su ostavili oštru recenziju na Googleu, rekavši da su "razočarani iskustvom".

No, na jelovniku Tima Richtera jasno piše: "Doplata za odrasle koji nisu u stanju biti roditelji"

“Sjećam se da sam pomislila: ‘nema šanse da je ovo stvarno’. Djeca su sjedila na jednom kraju stola i bila su tako dobra. Čak sam u pola obroka prokomentirala: ‘Ne mogu vjerovati kako se dobro ponašaju‘”, piše Detroit News.

Ali nisu svi tako mislili.

Nedugo nakon deserta, vlasnik Richter prišao joj je s jelovnikom i pokazao na nadoplatu.

image

Ilustracija

Shutterstock

Misleći da će se odreći naknade zbog toga koliko su se djeca dobro ponašala, Lyndsey je dodao da je objasnio da će za njihovim stolom biti naknada od 50 dolara po računu.

"Bio sam kao, ‘Bili su tihi cijelo vrijeme.‘ Uvukao nam se u lice i rekao nam da pripadamo Burger Kingu, a ne u njegov restoran", rekla je.

"Tražili smo razgovor s vlasnikom i on je rekao da je on vlasnik."

Uznemirena Lyndsey dodala je da je u to vrijeme cijeli restoran utihnuo dok je Richter vikao na nju.

Kao odgovor na Landmannove tvrdnje, restoran Toccoa River odgovorio je: "Nećemo komentirati politiku koju imamo godinama. Samo želimo živjeti u šumi i kuhati."

Dovoljno je reći da je incident izazvao široku raspravu na Redditu, s podjednakim za i protiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:50