StoryEditorOCM
HranaPROBUDILI LJEPOTICU

Bili smo u novom restoranu Ivana Pažanina i Brace Sanjina, pogledajte kako im je! Otklopili su nam svoje lonce, otkrili što kuhaju, gdje su našli unikatne detalje za interijer, što planiraju

17. veljače 2022. - 08:30

Stara, uspavana ljepotica probudila se iz dvogodišnjeg sna.

Konoba "Griblja" u Sukošanu ponovo je otvorila svoja vrata! Ovoga puta pod palicom dvojice iskusnih chefova, poznatih Splićana Brace Sanjina i Ivana Pažanina. Sudbina je htjela da se ponovo povežu i da se nađu nad istim štednjakom.

Naime, Sanjin i Pažanin su baš ovdje radili zajedno prije 13 godina. Pažanin je kao mladi kuhar zapeo za oko tada već iskusnom i etabliranom Braci Sanjinu, i kako danas ističe, on ga je naučio kuharskom zanatu, ali i formirao i kao osobu.

Otišli smo u konobu "Griblja" u srcu Sukošana i sami provjerili što će novoga i zanimljivoga ova dva ”majstora o'kužine” donijeti u ovo malo mjesto pored Zadra.

- Jelovnik će biti 80 posto riblji, a ostatak mesni. Moram napomenuti s ćemo raditi i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 00:30