Stara, uspavana ljepotica probudila se iz dvogodišnjeg sna.
Konoba "Griblja" u Sukošanu ponovo je otvorila svoja vrata! Ovoga puta pod palicom dvojice iskusnih chefova, poznatih Splićana Brace Sanjina i Ivana Pažanina. Sudbina je htjela da se ponovo povežu i da se nađu nad istim štednjakom.
Naime, Sanjin i Pažanin su baš ovdje radili zajedno prije 13 godina. Pažanin je kao mladi kuhar zapeo za oko tada već iskusnom i etabliranom Braci Sanjinu, i kako danas ističe, on ga je naučio kuharskom zanatu, ali i formirao i kao osobu.
Otišli smo u konobu "Griblja" u srcu Sukošana i sami provjerili što će novoga i zanimljivoga ova dva ”majstora o'kužine” donijeti u ovo malo mjesto pored Zadra.
- Jelovnik će biti 80 posto riblji, a ostatak mesni. Moram napomenuti s ćemo raditi i...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....