Luka Grubišić, zagrebački modni dizajner dalmatinskih korijena, odlučio je napraviti veliki zaveslaj u svom životu, što je i pokazao zamjenom kontinentalne adrese za onu ljetnu na Velom Budikovcu, otočiću u viškom arhipelagu.
Škare i konce zamijenio je za kuhaču, pa se, umjesto haljina, kao profesionalni kuhar uhvatio u koštac s rižotom, krumpirima i škarpinama. Oni koji ga znaju neće se čuditi, mladi kreator već dugo godina slovi kao vrstan kuhar.
A s obzirom kako ga ta branša itekako zanima, te s njom ima velike planove, preselio se kod obiteljskog prijatelja, umirovljenoga kapetana i poznatog ugostitelja Andre Slavića. Tu na Budikovcu gdje Androta, inače jedini stanovnik otočića, drži restoran, u kužinu ulazi već u 5.30. I nakon jutarnje kave, ražentavanja u moru, na...
StoryEditorOCM
HranaNOVA PREOKUPACIJA
Evo kako je i zašto naš uspješni modni dizajner svijet glamura zamijenio otočićem: Dižen se u 5 ipo za čistit krumpire, a navečer se perem u moru!
22. kolovoza 2017. - 16:14
FullSizeRender.JPG
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....