"Danas sam se ugušila u ovom sladoledu! Čak ne znam je li bolji zamrznut kao sladoled ili kad se odledi, pa bude kremast kao kolač" - uzbuđeno je ispričala Marija Mazalin, među ljubiteljima jednostavnih slastica na Instagramu vrlo poznato ime, a koja je podijelila zaista jednostavan i genijalan recept za domaću inačicu popularnog ljetnog deserta.
Sve što treba za njega jest:
• petit beurre keksi (240g)
• 500 g posnog / proteinskog / svježeg sira (bitno je da je kremast)
• 3 žlice meda (ili zaslađivač po izboru, može biti i stevia)
• 360 - 400g pudinga od čokolade
POSTUPAK
1. Obložite kalup prijanjajućom folijom ili, još bolje, papirom za pečenje (bit će vam lakše kasnije izvaditi)
2. Posložite kekse, neka ih što više bude cijelih
3. Pomiješajte sir i med pa preb...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....