StoryEditorOCM
HranaS PEČATOM LJUBAVI

Kad jutrom zamiriše Suzina štruca: Makaranka rodom iz Hercegovine oduševljava maštovitim kreacijama od kiselog tijesta, otkriva nam i kako ga uzgaja

Piše Matko Begović
28. travnja 2021. - 08:16

Naši su domaćini bračni par Suzana i Robert Mustapić. Ruku na srce, došli smo im u goste zbog Suzane i njezine vještine, ali muž joj je, kako nam ona kaže, velika podrška, jer bez njega ne bi bilo ni Suzaninih proizvoda.

Kasnih devedesetih godina prošlog stoljeća doselili su se u Makarsku iz Njemačke, u koju su otišli iz rodne Hercegovine. Otvorili su na makarskoj šetnici restoran "Il Golfo", koji je tijekom vremena postao simbol Makarske omiljen među posjetiteljima grada. Restoran se sada nalazi u sklopu hotela "Dalmacija". Suzana i Robert imaju dvije kćeri, Sandru i Mariju, studentice u Zagrebu.

A priča zbog koje smo Mustapićima došli u goste je kruh koji Suzana pravi. Njezine pekarske vještine mogle su se zamijetiti na njezinu Instagram profilu suzanamustapic01.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. studeni 2024 01:17