Na Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju, u kategoriji najboljih djelatnika u turizmu "Čovjek – ključ uspjeha" laskava titula kuhara godine pripala je višestruko nagrađivanom chefu poznatog primoštenskog restorana "Mediteran" Peri Savanoviću.
Savanović je u gotovo dva i pol desetljeća rada osvojio brojne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, a jedan je od samo nekolicine Hrvata koji se mogu pohvaliti članstvom u prestižnoj asocijaciji World Master Chefs, koja promovira vrhunsko kulinarstvo, baš kao i najviše standarde u proizvodnji hrane. Najnovija nagrada primoštenskom chefu ima, kaže, posebno značenje.
– Svaka je nagrada dragocjena na svoj način i svakom se ponosim, no ovu koju je dodijelila Hrvatska turistička zajednica, krovna turistička institucija, do...
StoryEditorOCM
HranaNjemački pedigre
Kuhar godine: chef Pero u poznatom primoštenskom restoranu radi preko dvadeset godina, a ovoj se nagradi nije nadao
27. listopada 2017. - 20:35
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?