StoryEditorOCM
HranaSAVJETI

Sve je veći trend povratka domaćoj hrani s naših polja i u punom je jeku priprema zimnice. Evo kako kiseliti i pripremiti idealnu marinadu koja će dugo čuvati povrće i voće

Piše PSD
7. rujna 2021. - 14:10

Trenutak je godine kada su plodovi koje nam donosi ljeto na svome vrhuncu pa je u punom jeku i priprema zimnice. Sve je veći trend povratka tradicionalnoj, domaćoj hrani s naših polja, a koju nam mogu osigurati obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Dok nas još uvijek opskrbljuju i svježim voćem i povrćem, vrijedne ruke ga također prerađuju u slanu i slatku zimnicu, ali i njihove kombinacije, bilo da se radi o kiselim krastavcima, kuhanoj rajčici, kompotu, pekmezu ili pak povrtnom namazu, piše Agroklub.

Tržište je zahtjevno, a treba konkurirati i paleti proizvoda koji dolaze i iz drugih zemalja i po povoljnim se cijenama mogu naći na policama trgovina.

Stoga je iznimno važno zimnicu pripremiti na pravilan način kako bi se kupac uvijek vraćao.

Recepti za pripremu najčešće ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 05:30