StoryEditor
PanoramaSJEĆANJA

Barbra Streisand priznala je kako ju je na noćnom ormariću u hotelskoj sobi dočekalo rezano cvijeće iz vrta princa Charlesa

Piše Mirjana Rašević
15. kolovoza 2021. - 09:09

Barbra Streisand otkrila je kako je princ Charles jednom ostavio "vrlo poseban" dar u njezinoj hotelskoj sobi nakon što ga je oduševio njezin talent. Američka glumica i pjevačica upoznala je budućeg kraljaza za vrijeme snimanja u studijima Warner Bros 1974. godine, tri godine prije nego što je upoznao Dianu, buduću princezu od Walesa. U to je vrijeme bio 26-godišnjak na službi u Kraljevskoj mornarici.

image
Princ Charles
Afp

Charles se tih mjeseci pokazao kao pravi obožavatelj Barbre, najprije je rekao The Timesu kako "nikada neće zaboraviti njezin  talent", a zatim priznao kako je "veliki obožavatelj" Barbre. Kao jednu od svojih omiljenih pjesama odabrao je  'Don't Rain on My Parade', pjesmu koju je Barbra Sreisand pjevala u mjuziklu  'Funny Girl' 1964. godine.

image
Afp

- Postali smo prijatelji, a ja sam voljela neko vrijeme provoditi u Highgroveu i šetati njegovim vrtovima, rekla je Barbra. No, najviše ju je dirnuo poseban dar koji je ostavljen u njezinoj hotelskoj sobi sljedeći put kad je bila u Londonu - buket svježe rezanog cvijeća iz Charlesova vrta s posjetnicom na kojoj je bio pečat princa.

item - id = 1120107
related id = 0 -> 1132013
related id = 1 -> 1127395
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 08:20