StoryEditorOCM
PanoramaBRBLJAV

Bio je prijatelj princu Harryju, više ne razgovaraju nakon što je glumac jednom ‘rekao previše‘

Piše MOZAIK SD
26. prosinca 2023. - 12:28

Engleski glumac Dominic West (53), koji glumi kralja Charlesa III. u seriji "Kruna", jednom je bio blizak s Charlesovim sinom princom Harryjem

image

Dominic West kao princ Charles

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/everett/profimedia

"Nekako smo izgubili kontakt jer sam previše rekao na konferenciji za novinare, i tako, nismo razgovarali nakon toga", rekao je glumac u emisiji "Nedjeljno jutro" na Times Radiju, upitan o prijateljstvu s Harryjem (39).

Dominica je voditeljica Kate McCann dodatno natjerala da elaborira više o svom prekidu prijateljstva s princom Harryjem. West je pojasnio kako je do njihovog razmimoilaženja došlo nekih godinu dana nakon što su se vratili s dobrotvorne manifestacije "Walking With the Wounded" 2013., putovanja s ozlijeđenim veteranima kroz Antarktik. Iako glumac nije iznosio pojedinosti, očito se referirao na svoje komentare na tiskovnoj konferenciji 2014.

"Princ Harry je u velikoj mjeri bio dio tima. Čini se da se specijalizirao za izgradnju zahoda. Sagradio je ovu nevjerojatnu zupčastu strukturu s blokovima kao zaštitu od vjetra, a ona je imala čak i držač za toalet papir", rekao je tada glumac, kako piše US Weekly.

Prije nekoliko dana Dominic je također punio novinske stupce jer se saznalo da je glumac spriječio svog sina Senana Westa (15), da glumi mladog princa Williama u šestoj sezoni.

"Nije mi se baš svidjela scena u dvorcu Balmoral u kojem mladom princu govore da mu je umrla majka", tada je medijima objasnio Dominic West.

image

Šesta sezona serije "Kruna": Ed McVey kao princ William, Dominic West kao princ Charles, Luther Ford kao princ Harry

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/everett/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:38