StoryEditorOCM
PanoramaMAJČINSKI ISKRENO

Biserka Petrović ganuta na premijeri: Priča o Draženu mora ići dalje zato što on nema svoju obitelj, nema svoju djecu...

Piše Marko Njegić
22. listopada 2024. - 21:55

Premijera filma o Draženu Petroviću zasigurno najviše znači njegovoj majci Biserki koja je bila veoma emotivna u "Cinestaru".

- Jako je puno emocija. Najteže je doći u Šibenik, ali i najponosniji si. U svakom djetetu i mladom čovjeku je Dražen, to je neopisivo. Zapravo, treba živjeti da čovjeka usrećiš i onda će te narod voljeti. Tako je Dražen živio privatno, a u sportu to je druga priča. Tu ga ne možete opisati, spavao je s loptom otkad se rodio – prisjetila se gospođa Petrović.

U Šibeniku puca od emocija na premijeri ‘Dražena‘, danas bi mu bio 60. rođendan, da ti suze krenu... Evo tko je sve tu

Kako bi Dražen reagirao na biografski film o sebi, pitamo.

image

Domagoj Nižić kao Dražen Petrović

Ronald Goršić/Cropix

- Rekao bi da je sve to puno za njega. Bio je jako jednostavan, ali priča o njemu mora ići dalje zato što on nema svoju obitelj, nema djecu koja bi ga nosila, od djece djeca također. Zato sam ja htjela da se zapiše, zaslužuje – kaže nam Biserka.

Poruka za roditelje

Kako doživljavate film i da ga netko drugi glumi?

- Ja to gledam kao na posao, mnogi su ljudi ušli tu s emocijama i rade svoj posao. Željela bih da poruka filma bude za roditelje, da moraju biti iza djece! Bez obzira što djeca odabrala za svoj život, da moraju stajati iza njih. To bi mi bila najveća želja – naglašava Draženova majka, koju u filmu glumi Zrinka Cvitešić.

- Već je dobila drugu ulogu u Londonu, nema je večeras ovdje, ali bit će u na projekciji u Zagrebu, Rekla sam joj: "Ti nećeš do kraja života biti mirna jer ćeš dobiti toliko posla... Zrinka je naša najbolja glumica, dokazala se vani, fizički mi je slična u mladosti. Kad su rekli da će me glumiti, rekla sam: "Okej, ne tražim druge" – bila je iskrena gospođa Petrović.

image

Biserka Petrović

Nikša Stipaničev/Cropix
image

Danilo Šerbedžija, Biserka Petrović, Rade Šerbedžija, Romina Tonković

Nikša Stipaničev/Cropix
image

Dario Kulušić, Biserka Petrović

Nikša Stipaničev/Cropix
image

Biserka Petrović i Željko Burić

Nikša Stipaničev/Cropix
image

Biserka Petrović i Rade Šerbedžija

Nikša Stipaničev/Cropix
image

Biserka Petrović u društvu redatelja filma Danila Šerbedžije i njegovog oca Rade

Nikša Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 23:32