StoryEditorOCM
PanoramaSAZNALO SE

Bivši kraljevski kuhar objasnio zašto djeca princa Williama i Kate Middleton ne mogu jesti s njima - čak ni na Božić

Piše MOZAIK SD
24. kolovoza 2023. - 13:34

Djeci princa i princeze od Walesa navodno nije dopušteno sjediti s roditeljima tijekom praznika i službenih večera iz jednog zanimljivog razloga, izvijestio je New York Post.

Djeci "nije dopušteno sjediti s odraslima dok ne nauče umjetnost pristojnog razgovora", rekao je bivši kraljevski kuhar Darren McGrady za časopis Harper‘s Bazaar.

Kuhar je također otkrio da će i tijekom Božića trojac jesti sa svojim dadiljama dok ne postanu punoljetni kako bi bili reprezentativniji tijekom javnih državnih poslova.

"Djeca su uvijek jela zasebno dok nisu bila dovoljno stara da se pravilno ponašaju za blagovaonskim stolom", objasnio je McGrady.

image

Prinčevi George, William i Louis i princeze Charlotte i Catherine

Yui Mok/Afp

On je radio za pokojnu kraljicu Elizabetu petnestak godina. Jednom je govorio o obrocima koje je ona svakodnevno jela. Na svom YouTube kanalu otkrio da je kraljica voljela grickati sendviče s džemom i piti čaj, a, prema njegovim riječima, bila je obožavateljica i džina. 

"Kraljici su kao djevojčici posluženi džem novčići (kružni sendviči) u dječjoj sobi. Od tada ih ima za popodnevni čaj", rekao je McGrady.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 18:40