StoryEditorOCM
Panoramasuper savjet

Evo genijalnog trika uz koji će vaša kupaonica tjednima mirisati svježe, iznenadit ćete se što trebate napraviti

Piše MOZAIK SD
19. veljače 2024. - 07:00

Koliko god se trudili, neugodni mirisi često se mogu zadržati u kupaonicama i proširiti našim domovima. Međutim, sve što trebate da to spriječite je kapsula za pranje rublja, piše klix.ba.

Stručnjakinja za čišćenje Donna Mendoza otkrila je genijalan savjet uz koji će vaše kupaonice tjednima mirisati svježe.

Metoda, izvorno objavljena na TikTok-u, uključuje korištenje kapsula za pranje rublja umjesto skupih proizvoda za čišćenje kupaonice.

Donna je u kratkom videu podijelila kako točno trik funkcionira. Prvo je stavila kapsulu u toplu vodu prije nego što je promiješala da se dobro izmiješa.

Nakon što se kapsula potpuno otopila, izlila je smjesu u držač WC četke. Ostatak smjese zatim možete uliti u WC školjku.

Donna je u opisu videa rekla da ovaj trik održava vašu kupaonicu svježem mirisom tjednima. Kapsule za pranje rublja kao u perilici - razgrađuju prljavštinu i ubijaju klice.

Određeni deterdženti sadrže antimikrobna sredstva, što eliminira potrebu za dodatnim čišćenjem.

Osim toga, u istom videu podijelila je još dva trika za čišćenje doma - kako očistiti rubove i teško dostupna mjesta u kući krpom koju je gumicom zavezala za ručku i kako napraviti mješavinu za čišćenje vrata korištenjem višenamjenskog sredstva za čišćenje i deterdženta za pranje posuđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:11