StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Lavovi, pazite što govorite! Bikovi, ne očekujte navalu udvarača! Ribe, očaravat ćete pojavom...

Piše MOZAIK SD
10. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Neće biti jednostavno s vama komunicirati jer ćete biti osjetljivi i uvredljivi. U svemu ćete vidjeti napad, a najviše će vas iritirati savjeti i kritike. Neki će se žaliti na glavobolju ili suhe oči.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Ako ste samac, ne očekujte navalu udvarača. Mnogi će vas se pribojavati zbog vašeg samouvjerenog i pomalo distanciranog držanja. Morat ćete napraviti prvi korak želite li da se nešto dogodi.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Otiđite na piće s privlačnim kolegom koji vam poklanja pažnju. Privatno druženje pokazat će vam da imate puno dodirnih točaka. Muče li vas novčane prilike, imate dobrih izgleda naći izvor prihoda 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Rastreseni ste i odsutni mislima. Zaboravljat ćete na dogovore i donositi pogrešne zaključke. Samci neće kriti naklonost prema simpatiji. Željni strasti i uzbuđenja, iskoristit ćete sve adute kako biste je zaveli.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Sukob s članom obitelji mogao bi vas uzrujati. Nemojte uzimati srcu stvari koje vam uputi u ljutnji, ali i vi pripazite što govorite da vam kasnije ne bude žao. Očekuje vas važan poslovni razgovor.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Ostvarit ćete slučajno poznanstvo sa zanimljivom osobom. Nemojte dati da sve ostane na jednom susretu pa razmijenite brojeve mobitela. Puni ste energije koja će vas potaknuti da se više bavite sportom. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Nećete biti zadovoljni trenutnom vezom, ali ne donosite nepromišljene odluke dok ste u ovakvom raspoloženju. Uskoro će vam se situacija kristalizirati. Posvetite se poslu i obavezama.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Najviše će vam odgovarati mir i samoća. Otkazat ćete dogovore i iskoristiti vrijeme za odmor, serije ili spavanje. Suzdržite se od većih troškova koji bi vam mogli ugroziti financijsku stabilnost.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Financijske poteškoće potaknut će vas da poduzmete mjere štednje. Nemojte se upuštati u dugove i veće troškove niste li sigurni da ćete ih moći podmiriti. Treba vam društvo vedrih ljudi.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Nemojte se dovoditi u neugodne situacije. Iako će vas živcirati ljudi koje ćete susretati na poslovnom ili privatnom planu, upuštanje u svađu neće donijeti napretka. Mogući su problemi s grlom.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Vodenjak

Pogodno je vrijeme za poslovne projekte i suradnje. Isticat ćete se zanimljivim idejama i pozitivnim duhom, koji neće priznavati poraze. U ljubavi ćete biti tvrdoglavi i skloni kontroliranju.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Očaravat ćete pojavom. Zračit ćete iznimnom privlačnošću i zato je idealno vrijeme da iskušate zavodničke vještine. Ako ste u procesu rješavanja spora oko imovine, mogući su povoljni pomaci.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. listopad 2024 08:02