StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Lavovima nedostaje elana, Vage su umorne, Strijelci su skloni brzopletim reakcijama i izjavama

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2024. - 08:01

OVAN

Osjećat ćete se iscrpljeno i pod stresom, ali nećete željeti priznati sebi ni drugima da vam je nužna stanka. Smatrat ćete to slabošću pa ćete prelaziti granice mogućnosti i riskirati zdravlje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

BIK

Vaš istančan ukus i smisao za estetiku mogli bi vam poslužiti profesionalno. Pokrenete li posao koji će uključivati neki vid kreativnog izražavanja, mogli biste ostvariti pristojan dohodak.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

Pazite na zdravlje, a posebno na grlo i dišne organe. Vitamini će vas zaštititi od prehlade, a raščišćavanje rasporeda od nevažnih obaveza donijeti psihički mir. Izbjegavajte prepirke.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RAK

U povoljnoj ste fazi u kojoj će vam štošta ići od ruke. Imate li želja i planova koje odgađate, sada je vrijeme za akciju. Snažan duh, borbenost i neustrašivost potaknut će vas da se izborite za uspjeh.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Nedostaje vam elana i energije da biste prionuli na posao, učenje ili kućanske obaveze. Sve ćete obavljati aljkavo i bez volje, pa će rezultati biti osrednji. Neki će naručiti dostavu da ne moraju kuhati.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Osjećat ćete se udobno, što će i drugi primijetiti. Ljudima će se sviđati vaše samopouzdanje pa će vam češće prilaziti u potrazi za druženjem. Netko će vam dati do znanja da ima romantične nakane.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Nemojte puno očekivati od osobe koju ste nedavno upoznali. Na pameti su joj samo usputni flert i avantura. Budite svjesni u što se upuštate. Nećete davati sve od sebe na poslu i u školi zbog umora.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 2

 

ŠKORPION

Vještina ophođenja omogućit će vam da se zbližite s utjecajnom osobom koja može pomoći oko krupnih planova. Vaše će namjere biti čiste pa ćete biti iskreni i neposredni prema njoj.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

Skloni ste brzopletim reakcijama i izjavama. Ako primijetite da ste nekoga povrijedili, progutajte ponos i odmah se ispričajte. I vama će biti lakše nakon toga. Pazite se upale mjehura.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Neslaganje s kolegama i gazdama utjecat će na kvalitetu rada. Nećete dobivati očekivanu podršku, zbog čega ćete razmišljati o drastičnim potezima, no oni u ovom trenutku nisu preporučljivi.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Nećete znati kome možete vjerovati. Ako je netko jako ljubazan i dijeli vam komplimente, intuicija će vam govoriti da nije posve iskren. Oslanjajte se na unutarnji glas, vaš najbolji saveznik.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Nemojte ogovarati kolege i pribjegavati zakulisnim igricama. Vaši će postupci biti otkriveni, što bi moglo ugroziti poslovne odnose i vaš ugled. Tjelovježba će vas osloboditi stresa.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 08:03