StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za subotu: Blizanci izbjegavajte odlazak u šoping, Lavovi nemojte na jako sunce, Vage pijte dovoljno

Piše MOZAIK SD
6. srpnja 2024. - 08:02

OVAN

Nemojte se opterećivati prošlošću i onim što je moglo biti jer je vrijeme da krenete naprijed. Pojavit će se nove mogućnosti koje biste mogli propustiti budete li i dalje gledali unatrag. Moguća je glavobolja.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Nećete odoljeti prijedlogu prijatelja ili člana obitelji da izađete ili organizirate zajednički roštilj. Druženje će proći u vedrom tonu i uljepšati vam vikend. Samci, vaši će se ljubavni planovi početi ostvarivati. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Izbjegavajte odlazak u šoping. Zanijet ćete se novim odjevnim predmetom, no kada ga isprobate kod kuće shvatit ćete da vam ne odgovara. Samci će čeznuti za vezom. Imat ćete dojam da je sve ljepše udvoje.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Vezani će osjećati potrebu za dodirima i poljupcima. Fizičko pokazivanje ljubavi bit će vam najbolji način da iskažete dragome koliko ga volite. Samcima će laskati pažnja i komplimenti zadivljenih udvarača.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Osjećat ćete naklonost prema zauzetoj osobi. Oboje ćete biti svjesni da su osjećaji uzajamni, no zasad ćete se ipak suzdržati od ikakve akcije. Ne želite bespotrebne komplikacije. Izbjegavajte jako sunce.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Imate puno razloga za zadovoljstvo. U nedavno zasnovanim vezama razvit će se intimnost i privrženost, a s parterom ćete se razumjeti i bez mnogo riječi. Vikend je sjajan za izlet ili noćni provod.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Zatraži li netko vaše mišljenje u jednom sporu, ostanite suzdržani. Koju god stranu odabrali, netko će se naljutiti. Bolje je da se ne miješate u tuđe stvari osim ako nije neophodno. Pijte dovoljno tekućine.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Prijatelju će trebati vaš savjet ili pomoć. Bit ćete iskreni i neskloni uljepšavanju istine. To mu se isprva neće svidjeti, no brzo će shvatiti da ste u pravu. Razmislite o kraćem izletu koji će vam napuniti baterije. 

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Ako nešto želite iako niste pri novcu, kupnja na rate omogućit će vam da to dobijete. Ne volite si ništa uskraćivati, ali bilo bi dobro da pametnije planirate troškove. Imate li uvjeta, provedite dan na plaži.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Iako nećete željeti priznati sebi i drugima, mišljenje okoline utjecat će na vaše odluke i postupke. Mogući su nagli zaokreti u obiteljskim ili ljubavnim nesuglasicama. Tjelovježba će vas oslobađati stresa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Nećete ljenčariti ovog vikenda. Posvetit ćete se obavljanju zaostalih kućanskih poslova i radovima u vrtu. Neki će uživati u iskušavanju novih recepata. Pronađite trenutak za odmor i opustite se uz čašu vina.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Ispunjavat ćete obaveze s elanom i optimizmom. Ništa vam neće biti teško, osobito ako radite nešto što vam može poboljšati ili uljepšati uvjete stanovanja. Samcima će ljubavna sreća biti nadomak ruku.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 05:03